Icoon FIRE SAFE +

FIRE SAFE +

De preventieadviseurs van de ORA Group waken niet alleen over jouw veiligheid, deze van jouw medewerkers én infrastructuur, het is eveneens onze plicht om samen met jou te waken over de budgetten die binnen de preventiedienst besteed worden. Een goede noodplanning met de juiste procedures en middelen is cruciaal in geval van een incident. De preventieadviseurs van Fire Safe + bekijken jouw brandlast, eigenschappen van het gebouw, risicoanalyse brand, opleiding van uw mensen, .. kortom, we helpen jou bij de volledige noodplanning van A tot  Z. 
Plaats de juiste middelen tegenover de aanwezige risico's met een correcte impact op jouw totale preventiebudget ! 

Fire Safe + is ISO 9001 gecertifieerd en door Apragaz erkend als "bevoegd bedrijf", al onze brandblussers dragen het BENOR label en zijn
100 % van Europese makelij.
Wees je bewust van de brandrisico's binnen jouw onderneming, maar wees je ook bewust van de prijs die je ervoor betaalt.

Wij doen het onderhoud en herstelling van ALLE merken zoals het hoort! 
 

 

Waarom Fire Safe + ?

Neem de proef op de som en kijk even hoeveel poederblussers er in jouw bedrijf hangen, zowel in de kantoren als op de productievloer. Poeder is goedkoop, dus hoge winstmarges voor de leverancier. Maar poeder is niet alleen schadelijk voor de mens, de schade aan jouw toestellen is enorm, de brand wordt niet afgekoeld en kan dus heropflakkeren, je komt in een mistwolk terecht, evacuatie wordt bemoeilijkt, ...

Kreeg je het juiste advies conform jouw activiteiten en risicoanalyse ? Maar evenzeer, beschik je niet over teveel middelen? Al onze medewekers zijn geschoolde preventieadviseurs met jarenlange expertise op het vlak van brandbeveiliging.
Bovendien krijgen al onze medewerkers ook jaarlijks verplichte bijscholingen, zo zijn ze helemaal mee met de laatste ontwikkelingen en krijg je als klant altijd het correcte advies dat niet gebasseerd is op winstmarges maar op hetgeen je echt nodig hebt! 
Betaal je een correcte prijs voor het jaarlijks onderhoud of komen daar nog allerlei extra's bij zoals dichtingen en controlestickers die extra aangerekend worden ? 
Bij Fire Safe + werken we transparant, onze derde bedrijfswaarde, en nooit met 'onderhoudscontracten' die soms tot 10 jaar blijven hangen.
Jij beslist als klant zelf als je tevreden bent. Onze tevreden klanten weten waarom ze al jarenlang klant zijn bij de ORA Group.

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.