Getuigenissen

Klantentevredenheid vinden wij heel belangrijk in alles wat we ondernemen. De mond aan mond reclame heeft ons groot gebracht, samen met ons "KISS" principe (keep it short and simple) en steeds op maat van jouw bedrijf.

 • In ons groeiverhaal willen we op alle facetten professionaliseren. Met stip op nummer 1: het veiligheidsgebeuren. Hiervoor contacteerden we ORA.

  De oprichting van Vytech in 2017, dé multidisciplinaire partner voor elk industrieel bedrijf, was veel meer dan een nieuwe start-up. Een nieuw bedrijf start namelijk niet met meer dan 20 jaar ervaring. Vier ervaren spelers bundelden de krachten om de impact voor klanten te vergroten. In ons groeiverhaal willen we op alle facetten professionaliseren. Met stip op nummer 1: het veiligheidsgebeuren. Hiervoor contacteerden we ORA. Met hun jarenlange ervaring in diverse sectoren en hun naam en faam in de regio was het voor ons evident om een samenwerking te starten. Via een intakegesprek werd vrij snel een passend profiel voorgesteld en konden we starten. Door de aanwezige kennis, structuren, data en methodiek binnen ORA, gecombineerd met de juiste in-house vertegenwoordiging, konden we ook snelheid brengen in de te nemen acties.

  Bart Dhaene CEO Vytech
 • De evaluatie werd grondig en constructief gedaan, wat een grote meerwaarde is voor toekomstige preventieadviseurs.

  Ik vond het werfbezoek een grote meerwaarde aan de opleiding.

  Het onderdeel werfinspectie van de opleiding preventieadviseur 2 is heel theoretisch opgesteld en dergelijke interactieve groepswerken leveren een positieve bijdrage aan de theorie.

   

  Germer Cardoen Deelnemer opleiding preventieadviseur niveau 2
 • Praktisch toepasbaar, duidelijk en to the point!

  De opleiding hiërarchische lijn is heel erg goed verlopen. De opleiding is gebracht met veel kennis van de materie, zoals we eigenlijk gewoon zijn van jullie!

  Hendrik Snauwaert Managing Director Isolteam
 • ORA : net als collega's!

  Skylux werkt reeds 10 jaar samen met de ORA groep, we beschouwen de mensen van ORA groep als Skylux collega's. Ze kunnen zich aanpassen aan de bedrijfscultuur zonder in te boeten aan hun normen en waarden.
  Bij gebruik van de verschillende ORA domeinen blijft het een dynamische samenwerking, de ORA app zorgt ook voor een kleinere drempel om meldingen van de werkvloer binnen te krijgen.
  Als je expertise wil binnenhalen als aanvulling op het veiligheids- en milieubeleid is ORA groep de geschikte partner op lange termijn, geen valse beloftes of verkooppraatjes, resultaat gegarandeerd!

  Bert Provoost Facility & Safety Manager, Skylux
 • Wij hebben David ervaren als een zeer goede consultant. De pluspunten? 

  • Heel duidelijk in CPBW: met het nodige overleg en oplossingsgericht handelen
  • Behulpzaam
  • Goede opvolging, ook achteraf na het implementeren/nemen van beslissingen
  • Zeker de nodige know-how, en was er bijzondere expertise noodzakelijk, dan deed David een beroep op een andere ORA deskundige voor o.a machineveiligheid. Ook hier kwam altijd dezelfde kwaliteit en passie naar boven.  

  Iemand die zich sterk richt op teamwork en tracht veiligheidsbeslissingen te laten dragen door gans het team. 
  Dus, zoals je kan lezen, een heel aangename en goede samenwerking!

  Barbara Berlengé HR Business Partner, Leggett & Platt Automotive
 • Eerste keer maar zeker niet de laatste keer

  Voor de eerste keer werkten we als Matexpo met de ORA Group samen voor de veiligheidscoördinatie tijdens de opbouw van de beurs. Omdat veiligheid voor ons geen hol begrip is. Frank was er elke dag bij om standenbouwers en exposanten op een constructieve manier te sensibiliseren. Zijn professionele aanpak werd door iedereen fel geapprecieerd. Wij gaan de samenwerking met ORA in 2024 alvast verderzetten!

  Gregory Olszewski Managing Director Matexpo
 • Veelzijdig top team

  Sinds enkele maanden heb ik Frank en de collega’s van ORA leren kennen onder andere in de opleiding Preventieadviseur en daarnaast krijgen we een de professionele ondersteuning en de expertise in allerlei zaken zoals veiligheid, milieu, welzijn op het werk, en zoveel meer.
  Top team ! 
   
   
   

  Kenneth Maes Property & Facility Manager, Alinso
 • Ik kan de ondersteuning van ORA sterk appreciëren op praktisch vlak qua veiligheid bij concrete werfsituaties.

  Alsook in functie van het controleren van buitenlandse werkkrachten op het vlak van de benodigde documenten om in regel te zijn. De proactieve ideeën tot verbetering van de veiligheid op de werven en werkomstandigheden van de mensen op de werf dragen bij tot de algemene veiligheid en het welbevinden van onze medewerkers. Aangezien de werf-en projectleiding niet altijd tijd vindt om hier proactief in te handelen is dit een meer dan welgekomen ondersteuning. De goede verstandhouding zorgt voor een constructieve samenwerking die iedereen ten goede komt.

  Ruben Vankersschaever Hoofdprojectleider - VAN TORNHAUT BVBA
 • Vlotte samenwerking met ORA Infra

  Voor ons nieuwbouwproject te Oostende zijn we professioneel begeleid geweest en zeer tevreden over de samenwerking voor ons Omgevingsdossier.
   

   

  Anthony Denoyel Managing Director BELUX & FRANCE, Woodcare
 • Wij werken sinds enkele jaren succesvol samen met ORA Management.

  Zij hebben binnen hun team een brede waaier aan expertise en voerden in die zin al heel wat projecten voor ons uit, telkens met een bevredigend resultaat. Recent werden we geconfronteerd met de vertrek van het hoofd van onze interne preventiedienst. Het team van ORA heeft ons toen geholpen de continuïteit te verzekeren en de overdracht te doen aan de nieuwe preventie-adviseur. Met hun externe blik en ruime ervaring hebben ze in die overgangsperiode ook een aantal zaken terecht op scherp gesteld

  Louis De Bruyn Director Ceratec
 • Een participatieve aanpak

  Onze ervaring met ORA is er één van een zeer brede en gevarieerde expertise op vlak van veiligheid. Hierbij wordt steeds op een gezonde en pragmatische manier gekeken naar veiligheidsvraagstukken. Deze praktische kijk bij het oplossen van problemen en het meedenken met ons bedrijf zijn twee sterke troeven bij ORA. Het is een samenwerking waarbij ORA medewerker Benoît de mensen op de werkvloer weet te betrekken en te motiveren om mee te denken over veiligheid bv bij het uitvoeren van risicoanalyses. Deze participatieve aanpak is essentieel om veiligheid bij Omnichem mee naar een hoger niveau te tillen.

  Peter Jacobs Safety & Health Manager, Ajinomoto Omnichem
 • Hoog slaagpercentage

  De VCA-basis opleiding gegeven door ORA Academy was een succes!

  De docent Chris wist onze groep te enthousiasmeren met praktijkvoorbeelden, iets die zich ook vertaalde in het eindresultaat.

  Alle deelnemers waren geslaagd, terwijl ons slaagpercentage bij andere opleidingscentra amper 60% bedraagt.

  Marc Samaey - Preventieadviseur, Van Huele
 • Wij zijn uiterst tevreden over de professionele aanpak van ORA!

  ORA biedt een totaalpakket aan van consultant tot opleidingen. De consultant van ORA die bij ons langskomt heeft veel theoretische en praktische bagage die goed van pas komt in ons productiebedrijf. Haar expertise is een echte meerwaarde voor ons bedrijf. Bij problemen, twijfel,… kan ze steeds terecht bij het ORA Team en komt ze steeds met goede oplossingen. 

  Kurt Taelman Plantmanager, Natrajacali Bredene
 • Een preventieadviseur heeft zijn doel bereikt als hij zichzelf op termijn overbodig maakt.

  Het moet tussen de oren van de mensen zitten zodat het voor hen een dagelijkse attitude wordt. Dan pas zijn wij tevreden!

  Olivier Ramont Zaakvoerder ORA Group
 • Samenwerken met ORA: een aanrader voor elk bedrijf dat meer wil dan enkel veiligheid op papier !

  - Pragmatische aanpak
  - Correcte afspraken
  - Goeie uitwisseling en opvolging
  - Flexibele en pro-actieve houding ifv de optimalisatie van een veilige werkomgeving

  Carine Schaubroeck Bestuurder, Aannemingen Schaubroeck
 • Als ik ORA vraag om te ondersteunen, kan ik op beide oren slapen

  Via mijn vorige werkgever heb ik Franky leren kennen en ben ik hem ook gevolgd na de overstap die hij gemaakt heeft naar ORA. Aangezien de vele taken die ik als EHS Manager moet uitvoeren, laat ik me ondersteunen door ORA. Voornamelijk heb ik ORA  ingeschakeld om indienststellingen te doen. Deze worden op een zeer professionele manier aangepakt en afgewerkt door het ganse team machineveiligheid van ORA met Franky, Wouter, Angelique en Chris. Daarenboven meestal zeer snel! De communicatie verloopt ook steeds vlot. Kortom, als ik ORA vraag om te ondersteunen, kan ik op beide oren slapen!

  Patrick Aper Environment, Health and Safety Manager bij Imerys Talc Belgium

We werken met plezier voor

Logo carval verbauwhede
Logo b-more hr
Logo v systems
Logo dorifan
Logo union
Logo spriet aardappelen
Logo deleye joriba
Logo avr
Logo veritas bureau
Logo westvlaams tegelhuis
Logo marelec
Logo c-mec
Logo d-fence
Logo toyota
Logo abramo
Logo claessens
Logo libeert
Logo global estate group
Logo de meuter
Logo douFlooring
Logo nike
Logo valcke prefab beton
Logo a vyncke
Logo Sappi
Logo remotec
Logo wasserij zonneschijn
Logo prologis
Logo engie talents
Logo deceuninck
Logo europlasma logo
Logo rex panels and profiles
Logo cofely services
Logo maintenanz group
Logo club brugge
Logo google
Logo myldes
Logo apf autoparts
Logo mg real estate
Logo Teon
Logo beaulieu international group
Logo porbel
Logo furnibo
Logo la lorraine
Logo isolteam
Logo 't Veer
Logo BMW
Logo vanheede environmental services
Logo arcelor mittal
Logo de Neef Chemical Processing
Logo idem
Logo anacura
Logo siemens
Logo provincie west-vlaanderen
Logo allbouw
Logo versluys groep
Logo plallyl
Logo quatra
Logo C-Power
Logo klaratex
Logo altrad logistics belgium
Logo louis dreyfus company ldc
Logo cgk group
Logo deutsche bank
Logo KULeuven
Logo vanden bulcke
Logo metaalbouw Vandekerckhove
Logo agc mirodan bouwglas
Logo aannemingen Schaubrouck
Logo sadel
Logo k & w construction
Logo Sabca
Logo vanobel
Logo Howest Hogeschool
Logo syntra brussel
Logo bouw en renovatie
Logo douBlocks
Logo perrigo
Logo textiel roger vanden berghe
Logo stad waregem
Logo alpro
Logo stockhabo ice
Logo vanden broucke
Logo cc Huishoudhulp
Logo vltrac bohez
Logo Infrabel
Logo trotec
Logo boucherie
Logo casteleyn
Logo paletten andries
Logo vandezande
Logo Berryalloc
Logo antargaz
Logo aannemingsbedrijf gabecon
Logo carpenter belgium
Logo dranaco antwerpen
Logo de koninck bouwmaterialen
Logo opsinox
Logo handsaeme machinery
Logo kranen desutter
Logo hds steel
Logo domo investment group
Logo Dumolin
Logo soliver architectural glass
Logo diphano
Logo vanhoutte
Logo leggett & platt
Logo Apleona
Logo vano mobil
Logo poppies
Logo recytour
Logo guillemyn
Logo lima europe
Logo horeca serve zedelgem
Logo geo vanhecke
Logo RUGent
Logo cabka ips
Logo bouwunie
Logo tdk
Logo expo
Logo ergon
Logo lanxess
Logo degofour
Logo dovesco
Logo se industries
Logo covestro
Logo tvh
Logo Stef
Logo buijsse international
Logo duvel moortgat
Logo lamett europe
Logo crh
Logo Bristol Myers Squibb
Logo vastgoedgroep degroote
Logo mercedes-benz
Logo ecosolar
Logo alm lift
Logo vts logistics
Logo NIKO
Logo van den Weghe
Logo sitra
Logo samyn alu projects
Logo du pont
Logo amcor
Logo gemeente Wevelgem
Logo ceratec
Logo mol cy
Logo b.i.c. luxury carpets
Logo de lift
Logo imerys talc belgium
Logo tgl cleaning services
Logo bosschaert aannemingen
Logo olivier construct
Logo raes construct
Logo vanden bussche veurne
Logo e-crane worldwide
Logo lemahieu group
Logo manutti
Logo friesland campina
Logo tegels depaepe
Logo stabil
Logo daniel decadt
Logo abc doors
Logo prefaxis
Logo ropa metaalbewerking
Logo geers industrie
Logo natra
Logo eutraco
Logo matexpo
Logo culinair huis vandeputte
Logo servaco
Logo ursa
Logo icc nv
Logo lyondellbasell
Logo exterior living
Logo clarebout potatous
Logo laminated timber solutions
Logo dhuyvetter
Logo ion
Logo heli
Logo meli
Logo stow robotics
Logo aluform
Logo de waal solid foundations
Logo shafer
Logo earth
Logo de doncker
Logo decomo
Logo romel
Logo airkan
Logo Lambrechts
Logo shop interiors bossuyt
Logo flandria foods
Logo romi laundry services
Logo delhaize
Logo praxis
Logo devreker
Logo techjobz
Logo corilus
Logo danone
Logo avasco
Logo imako
Logo aktrion group
Logo vanderscheuren metaalconstructie
Logo pepsico veurne
Logo eribo
Logo lannoo konstructie
Logo smart solutions
Logo juunoo
Logo duco
Logo Van Huele
Logo cobatim
Logo vlaamse overheid
Logo christeyns
Logo joriba
Logo lammens reclycling
Logo innova packaging systems
Logo aannemingen Penninck
Logo ventil valves control
Logo skylux
Logo villeroy & boch
Logo pro-duo
Logo damman deerlijk
Logo van tornhaut
Logo grimme
Logo verhelst bouwmaterialen
Logo vt invest
Logo monsere
Logo de bonte group
Logo alinso group
Logo thule
Logo Groep Roussel
Logo DEC
Logo ploegsteert
Logo Wienerberger
Logo icl
Logo gpc europe
Logo obelisc
Logo stone
Logo verca procestechniek
Logo spruytte
Logo van akelyen bouwmaterialen
Logo geldof
Logo ajinomoto
Logo atree
Logo koole
Logo metalunion
Logo sce silo contruction & engineering
Logo spanbo
Logo de duytsche transport
Logo vytech
Logo heidelberg cement
Logo domo
Logo Tropicana
Logo schulman plastics
Logo ons onderdak
Logo i4F
Logo quartier
Logo esthio
Logo drink-o-mat
Logo recticel
Logo easy systems
Logo lybover
Logo lauwers d
Logo te connectivity
Logo tech-m
Logo gedimat desmet
Logo mace
Logo premium sound solutions PSS
Logo confediratie bouw
Logo dekeukelaere
Logo Shapes Metalworks
Logo Devil Doors
Logo vandewalle
Logo votquenne
Logo anna faggio
Logo aalter
Logo international metal works
Logo DEME
Logo Ministry of Solar
Logo rotolux
Logo gilleman
Logo the job store
Logo footstep
Logo sanecal
Logo govaere groep
Logo schneider electric
Logo Reus
Logo greenyard
Logo Innovia
Logo bel - tuft
Logo die keure

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Mail naar info@oragroup.be of bel +32 56 42 40 42

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.