Getuigenissen

Klantentevredenheid vinden wij heel belangrijk in alles wat we ondernemen. De mond aan mond reclame heeft ons groot gebracht, samen met ons "KISS" principe (keep it short and simple) en steeds op maat van jouw bedrijf.

 • Veelzijdig top team

  Sinds enkele maanden heb ik Frank en de collega’s van ORA leren kennen onder andere in de opleiding Preventieadviseur en daarnaast krijgen we een de professionele ondersteuning en de expertise in allerlei zaken zoals veiligheid, milieu, welzijn op het werk, en zoveel meer.
  Top team ! 
   
   
   

  Kenneth Maes Property & Facility Manager, Alinso
 • Als ik ORA vraag om te ondersteunen, kan ik op beide oren slapen

  Via mijn vorige werkgever heb ik Franky leren kennen en ben ik hem ook gevolgd na de overstap die hij gemaakt heeft naar ORA. Aangezien de vele taken die ik als EHS Manager moet uitvoeren, laat ik me ondersteunen door ORA. Voornamelijk heb ik ORA  ingeschakeld om indienststellingen te doen. Deze worden op een zeer professionele manier aangepakt en afgewerkt door het ganse team machineveiligheid van ORA met Franky, Wouter, Angelique en Chris. Daarenboven meestal zeer snel! De communicatie verloopt ook steeds vlot. Kortom, als ik ORA vraag om te ondersteunen, kan ik op beide oren slapen!

  Patrick Aper Environment, Health and Safety Manager bij Imerys Talc Belgium
 • Wij werken sinds enkele jaren succesvol samen met ORA Management.

  Zij hebben binnen hun team een brede waaier aan expertise en voerden in die zin al heel wat projecten voor ons uit, telkens met een bevredigend resultaat. Recent werden we geconfronteerd met de vertrek van het hoofd van onze interne preventiedienst. Het team van ORA heeft ons toen geholpen de continuïteit te verzekeren en de overdracht te doen aan de nieuwe preventie-adviseur. Met hun externe blik en ruime ervaring hebben ze in die overgangsperiode ook een aantal zaken terecht op scherp gesteld

  Louis De Bruyn Director Ceratec
 • ORA : net als collega's!

  Skylux werkt reeds 10 jaar samen met de ORA groep, we beschouwen de mensen van ORA groep als Skylux collega's. Ze kunnen zich aanpassen aan de bedrijfscultuur zonder in te boeten aan hun normen en waarden.
  Bij gebruik van de verschillende ORA domeinen blijft het een dynamische samenwerking, de ORA app zorgt ook voor een kleinere drempel om meldingen van de werkvloer binnen te krijgen.
  Als je expertise wil binnenhalen als aanvulling op het veiligheids- en milieubeleid is ORA groep de geschikte partner op lange termijn, geen valse beloftes of verkooppraatjes, resultaat gegarandeerd!

  Bert Provoost Facility & Safety Manager, Skylux
 • Praktisch toepasbaar, duidelijk en to the point!

  De opleiding hiërarchische lijn is heel erg goed verlopen. De opleiding is gebracht met veel kennis van de materie, zoals we eigenlijk gewoon zijn van jullie!

  Hendrik Snauwaert Managing Director Isolteam
 • Wij zijn uiterst tevreden over de professionele aanpak van ORA!

  ORA biedt een totaalpakket aan van consultant tot opleidingen. De consultant van ORA die bij ons langskomt heeft veel theoretische en praktische bagage die goed van pas komt in ons productiebedrijf. Haar expertise is een echte meerwaarde voor ons bedrijf. Bij problemen, twijfel,… kan ze steeds terecht bij het ORA Team en komt ze steeds met goede oplossingen. 

  Kurt Taelman Plantmanager, Natrajacali Bredene
 • Een firma die zeker aan te bevelen is.

  ORA Group is professionele firma die de gevraagde werken correct uitvoert. Alles wordt steeds correct opgevolgd en doorgegeven. Bovendien is ORA een betaalbaar bedrijf met een zeer goede dienstverlening waar kwaliteit voorop staat! Wij bevelen ORA zeker aan! 

  Dominique Neirynck Algemene administratie woningbeheer
 • De evaluatie werd grondig en constructief gedaan, wat een grote meerwaarde is voor toekomstige preventieadviseurs.

  Ik vond het werfbezoek een grote meerwaarde aan de opleiding.

  Het onderdeel werfinspectie van de opleiding preventieadviseur 2 is heel theoretisch opgesteld en dergelijke interactieve groepswerken leveren een positieve bijdrage aan de theorie.

   

  Germer Cardoen Deelnemer opleiding preventieadviseur niveau 2
 • Vlotte samenwerking met ORA Infra

  Voor ons nieuwbouwproject te Oostende zijn we professioneel begeleid geweest en zeer tevreden over de samenwerking voor ons Omgevingsdossier.
   

   

  Anthony Denoyel Managing Director BELUX & FRANCE, Woodcare
 • Samenwerken met ORA: een aanrader voor elk bedrijf dat meer wil dan enkel veiligheid op papier !

  - Pragmatische aanpak
  - Correcte afspraken
  - Goeie uitwisseling en opvolging
  - Flexibele en pro-actieve houding ifv de optimalisatie van een veilige werkomgeving

  Carine Schaubroeck Bestuurder, Aannemingen Schaubroeck
 • In ons groeiverhaal willen we op alle facetten professionaliseren. Met stip op nummer 1: het veiligheidsgebeuren. Hiervoor contacteerden we ORA.

  De oprichting van Vytech in 2017, dé multidisciplinaire partner voor elk industrieel bedrijf, was veel meer dan een nieuwe start-up. Een nieuw bedrijf start namelijk niet met meer dan 20 jaar ervaring. Vier ervaren spelers bundelden de krachten om de impact voor klanten te vergroten. In ons groeiverhaal willen we op alle facetten professionaliseren. Met stip op nummer 1: het veiligheidsgebeuren. Hiervoor contacteerden we ORA. Met hun jarenlange ervaring in diverse sectoren en hun naam en faam in de regio was het voor ons evident om een samenwerking te starten. Via een intakegesprek werd vrij snel een passend profiel voorgesteld en konden we starten. Door de aanwezige kennis, structuren, data en methodiek binnen ORA, gecombineerd met de juiste in-house vertegenwoordiging, konden we ook snelheid brengen in de te nemen acties.

  Bart Dhaene CEO Vytech
 • Wij hebben David ervaren als een zeer goede consultant. De pluspunten? 

  • Heel duidelijk in CPBW: met het nodige overleg en oplossingsgericht handelen
  • Behulpzaam
  • Goede opvolging, ook achteraf na het implementeren/nemen van beslissingen
  • Zeker de nodige know-how, en was er bijzondere expertise noodzakelijk, dan deed David een beroep op een andere ORA deskundige voor o.a machineveiligheid. Ook hier kwam altijd dezelfde kwaliteit en passie naar boven.  

  Iemand die zich sterk richt op teamwork en tracht veiligheidsbeslissingen te laten dragen door gans het team. 
  Dus, zoals je kan lezen, een heel aangename en goede samenwerking!

  Barbara Berlengé HR Business Partner, Leggett & Platt Automotive
 • Telkens snel én flexibel

  Met ORA samenwerken is altijd fijn, mijn contactpersoon Fabian is zéér behulpzaam en stuurt bij waar nodig. Er wordt telkens snel en flexibel gehandeld. Ik leer als preventieadviseur ook telkens bij over brandveiligheid of over nieuwe wetgeving. Zeker een aanrader dus.

  Jaylo Majewski Safety Coördinator
 • Eerste keer maar zeker niet de laatste keer

  Voor de eerste keer werkten we als Matexpo met de ORA Group samen voor de veiligheidscoördinatie tijdens de opbouw van de beurs. Omdat veiligheid voor ons geen hol begrip is. Frank was er elke dag bij om standenbouwers en exposanten op een constructieve manier te sensibiliseren. Zijn professionele aanpak werd door iedereen fel geapprecieerd. Wij gaan de samenwerking met ORA in 2024 alvast verderzetten!

  Gregory Olszewski Managing Director Matexpo
 • Hoog slaagpercentage

  De VCA-basis opleiding gegeven door ORA Academy was een succes!

  De docent Chris wist onze groep te enthousiasmeren met praktijkvoorbeelden, iets die zich ook vertaalde in het eindresultaat.

  Alle deelnemers waren geslaagd, terwijl ons slaagpercentage bij andere opleidingscentra amper 60% bedraagt.

  Marc Samaey - Preventieadviseur, Van Huele
 • Ik kan de ondersteuning van ORA sterk appreciëren op praktisch vlak qua veiligheid bij concrete werfsituaties.

  Alsook in functie van het controleren van buitenlandse werkkrachten op het vlak van de benodigde documenten om in regel te zijn. De proactieve ideeën tot verbetering van de veiligheid op de werven en werkomstandigheden van de mensen op de werf dragen bij tot de algemene veiligheid en het welbevinden van onze medewerkers. Aangezien de werf-en projectleiding niet altijd tijd vindt om hier proactief in te handelen is dit een meer dan welgekomen ondersteuning. De goede verstandhouding zorgt voor een constructieve samenwerking die iedereen ten goede komt.

  Ruben Vankersschaever Hoofdprojectleider - VAN TORNHAUT BVBA
 • Een preventieadviseur heeft zijn doel bereikt als hij zichzelf op termijn overbodig maakt.

  Het moet tussen de oren van de mensen zitten zodat het voor hen een dagelijkse attitude wordt. Dan pas zijn wij tevreden!

  Olivier Ramont Zaakvoerder ORA Group
 • Een participatieve aanpak

  Onze ervaring met ORA is er één van een zeer brede en gevarieerde expertise op vlak van veiligheid. Hierbij wordt steeds op een gezonde en pragmatische manier gekeken naar veiligheidsvraagstukken. Deze praktische kijk bij het oplossen van problemen en het meedenken met ons bedrijf zijn twee sterke troeven bij ORA. Het is een samenwerking waarbij ORA medewerker Benoît de mensen op de werkvloer weet te betrekken en te motiveren om mee te denken over veiligheid bv bij het uitvoeren van risicoanalyses. Deze participatieve aanpak is essentieel om veiligheid bij Omnichem mee naar een hoger niveau te tillen.

  Peter Jacobs Safety & Health Manager, Ajinomoto Omnichem

We werken met plezier voor

Logo Van Huele
Logo aluform
Logo la lorraine
Logo ergon
Logo Shapes Metalworks
Logo vanheede environmental services
Logo covestro
Logo porbel
Logo Groep Roussel
Logo global estate group
Logo eland
Logo Tropicana
Logo bosschaert aannemingen
Logo deceuninck
Logo clarebout potatous
Logo Devil Doors
Logo europlasma logo
Logo crh
Logo b-more hr
Logo icl
Logo carpenter belgium
Logo Apleona
Logo ventil valves control
Logo de doncker
Logo vandewalle
Logo culinair huis vandeputte
Logo degofour
Logo vermandele
Logo matexpo
Logo ajinomoto
Logo lammens reclycling
Logo diphano
Logo egd
Logo lima europe
Logo romel
Logo mace
Logo geo vanhecke
Logo domo investment group
Logo perrigo
Logo creato keukens
Logo maintenanz group
Logo bel - tuft
Logo nike
Logo stone
Logo Innovia
Logo furnibo
Logo olivier construct
Logo v systems
Logo pro-duo
Logo valcke prefab beton
Logo lauwers d
Logo exterior living
Logo deleye joriba
Logo shafer
Logo gedimat desmet
Logo ursa
Logo lyondellbasell
Logo govaere groep
Logo de meuter
Logo raes construct
Logo buijsse international
Logo alheembouw
Logo decomo
Logo paletten andries
Logo cofely services
Logo Ministry of Solar
Logo NIKO
Logo manutti
Logo club brugge
Logo vytech
Logo flandria foods
Logo Bristol Myers Squibb
Logo gilleman
Logo daniel decadt
Logo aannemingen Schaubrouck
Logo confediratie bouw
Logo recticel
Logo deutsche bank
Logo premium sound solutions PSS
Logo vanhoutte
Logo votquenne
Logo atree
Logo de lift
Logo laminated timber solutions
Logo domo
Logo Howest Hogeschool
Logo friesland campina
Logo thule
Logo avasco
Logo verhelst bouwmaterialen
Logo imerys talc belgium
Logo prologis
Logo carval verbauwhede
Logo vlaamse overheid
Logo sadel
Logo aannemingen Penninck
Logo Berryalloc
Logo du pont
Logo reo coöperatieve veiling Roeselare
Logo lanxess
Logo die keure
Logo louis dreyfus company ldc
Logo tgl cleaning services
Logo kranen desutter
Logo a vyncke
Logo apf autoparts
Logo Teon
Logo engie talents
Logo samyn alu projects
Logo schneider electric
Logo mol cy
Logo siemens
Logo dhuyvetter
Logo C-Power
Logo remotec
Logo Dumolin
Logo horeca serve zedelgem
Logo quatra
Logo ion
Logo allbouw
Logo fresenius medical care
Logo avr
Logo mercedes-benz
Logo van tornhaut
Logo vanden bulcke
Logo de koninck bouwmaterialen
Logo christeyns
Logo arcelor mittal
Logo antargaz
Logo toyota
Logo abramo
Logo van den Weghe
Logo ceuterick bouw
Logo douBlocks
Logo douFlooring
Logo vaste planten verhulst
Logo corilus
Logo geers industrie
Logo romi laundry services
Logo juunoo
Logo dranaco antwerpen
Logo claessens
Logo amcor
Logo duco
Logo innova packaging systems
Logo expo
Logo spruytte
Logo anna faggio
Logo BMW
Logo ecosolar
Logo dovesco
Logo syntra brussel
Logo bouw en renovatie
Logo geldof
Logo damman deerlijk
Logo google
Logo leggett & platt
Logo altrad logistics belgium
Logo bouwunie
Logo k & w construction
Logo stow robotics
Logo de Neef Chemical Processing
Logo sanecal
Logo alm lift
Logo servaco
Logo duvel moortgat
Logo international metal works
Logo provincie west-vlaanderen
Logo casteleyn
Logo eutraco
Logo vastgoedgroep degroote
Logo ropa metaalbewerking
Logo ploegsteert
Logo DEC
Logo boucherie
Logo dekeukelaere
Logo soliver architectural glass
Logo cobatim
Logo lybover
Logo meli
Logo te connectivity
Logo devreker
Logo trotec
Logo union
Logo tech-m
Logo cgk group
Logo delhaize
Logo smart solutions
Logo Wienerberger
Logo guillemyn
Logo tegels depaepe
Logo schulman plastics
Logo vanobel
Logo pepsico veurne
Logo villeroy & boch
Logo Stef
Logo skylux
Logo baronie belgium
Logo aalter
Logo abc doors
Logo vanden broucke
Logo aktrion group
Logo klaratex
Logo heli
Logo se industries
Logo lemahieu group
Logo verca procestechniek
Logo lamett europe
Logo Reus
Logo vt invest
Logo d-fence
Logo wasserij zonneschijn
Logo plallyl
Logo libeert
Logo grimme
Logo rotolux
Logo vltrac bohez
Logo c-mec
Logo van akelyen bouwmaterialen
Logo airkan
Logo danone
Logo greenyard
Logo opsinox
Logo 't Veer
Logo spriet aardappelen
Logo e-crane worldwide
Logo de duytsche transport
Logo aannemingsbedrijf gabecon
Logo Infrabel
Logo joriba
Logo icc nv
Logo praxis
Logo brenntag
Logo b.i.c. luxury carpets
Logo tdk
Logo handsaeme machinery
Logo textiel roger vanden berghe
Logo isolteam
Logo dorifan
Logo DEME
Logo Lambrechts
Logo westvlaams tegelhuis
Logo stad waregem
Logo scott automation
Logo lannoo konstructie
Logo de waal solid foundations
Logo recytour
Logo the job store
Logo marelec
Logo poppies
Logo de bonte group
Logo spanbo
Logo monsere
Logo vanden bussche veurne
Logo vanderscheuren metaalconstructie
Logo sitra
Logo stabil
Logo KULeuven
Logo esthio
Logo mg real estate
Logo footstep
Logo natra
Logo idem
Logo Sabca
Logo vandezande
Logo easy systems
Logo eribo
Logo akzonobel
Logo rex panels and profiles
Logo cc Huishoudhulp
Logo Sappi
Logo ons onderdak
Logo earth
Logo deta ds
Logo drink-o-mat
Logo shop interiors bossuyt
Logo anacura
Logo i4F
Logo agc mirodan bouwglas
Logo d'hoore construct
Logo alinso group
Logo techjobz
Logo prefaxis
Logo gemeente Wevelgem
Logo obelisc
Logo ceratec
Logo gpc europe
Logo stockhabo ice
Logo tvh
Logo beaulieu international group
Logo hds steel
Logo metaalbouw Vandekerckhove
Logo sce silo contruction & engineering
Logo vts logistics
Logo veritas bureau
Logo myldes
Logo alpro
Logo heidelberg cement
Logo vano mobil
Logo cabka ips
Logo imako
Logo versluys groep
Logo metalunion
Logo koole
Logo RUGent

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Mail naar info@oragroup.be of bel +32 56 42 40 42

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.