Icoon Onderhoud en Keuringen

Onderhoud en Keuringen

 

JAARLIJKSE CONTROLES

Het onderhoud en de keuring van jouw eerste interventiemiddelen moet wettelijk jaarlijks gebeuren. Dit wordt niet alleen bepaald in verschillende wetgevingen, het is bovendien ook voor jouw brandverzekering een verplichting. Een jaarlijks onderhoud moet correct gebeuren want je wil in geval van ood toch kunnen rekenen op een feilloos werkende brandblusser, brandhaspel of automatische blusinstallatie?

Fire Safe + volgt hierbij steeds de meest recente wetgeving en normen, al onze techniekers zijn hoogopgeleid en worden jaarlijks meermaals bijgeschoold én opgevolgd.
Fire Safe + is als onderhoudsinstelling erkend door Apragaz en werkt volgens de geldende norm NBN S21-050

Graag informeren we je dat elke werkgever, conform de welzijnswetgeving, de aanwezigheid en de staat van zijn eerste interventiemiddelen ook zelf dient te controleren. 
Dit gebeurt bij voorkeur driemaandelijks of zelfs vaker als de omstandigheden dit vereisen. 
Zijn alle middelen vlot bereikbaar en vertonen ze geen uiterlijke beschadigingen?
Je pakt dit snel en heel eenvoudig aan met de ORA APP. Geen overtollig papierwerk maar snel en efficiënt.
Als klant van de ORA Group kun je hier trouwens gratis gebruik van maken. Tot binnenkort bij ORA ?
Organiseerde je al een jaarlijkse evacuatieoefening ?  Check snel even de pagina bij de collega's van Academy, ze helpen je graag. Tot binnenkort bij ORA? 

Elke dag opnieuw gaan wij nog steeds voor onze meer dan 400 trouwe klanten door het vuur. Zij waarderen onze no-nonsense aanpak en onze eerlijke en kwaliteitsvolle dienstverlening. Dezelfde service en kwaliteit willen wij met ons ervaren, hoogopgeleid team ook brengen met Fire Safe +.

Preventiebudgetten wegen vaak zwaar op een organisatie. Bij ons krijg je daarom geen verkooppraatjes maar wel een professionele begeleiding door onze preventieadviseurs die een totaal beeld hebben op vlak van preventie en welzijn. Dit maakt ons zo uniek en betrouwbaar in de markt.

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.