Icoon Evacuatieplannen & noodverlichting

Evacuatieplannen & noodverlichting

Evacutatieplannen nodig ? Waar plaats je die ? Wat moet er wettelijk allemaal voorzien worden ? We helpen u graag, bovendien krijg je van ons altijd de plannen terug in een bewerkbaar formaat, zo kun je achteraf zelf zaken wijzigen.
Je bent per slot van rekening eigenaar van de plannen, toch? Het aanleveren van de plannen doen we altijd op maat van de klant, kaders, prints, .. jij kiest. 

Een wist je datje... in de volksmond spreken we over "noodverlichting", de juiste term in de welzijnswetgeving is echter "veiligheidsverlichting".

Ook voor je veiligheidsverlichting kun je bij Fire Safe+ terecht, zowel voor het periodiek preventief onderhoud als voor het vervangen of een volledig nieuwe installatie. 

Veiligheidsverlichting moet jaarlijks nagezien worden, dit mag je als bedrijf trouwens zelf doen als je hiervoor een bevoegd persoon aanstelt. Hoe je dit doet en allemaal netjes bijhoudt? Gebruik de ORA APP.. die is gratis voor onze klanten er vereenvoudigt jouw administratie. Informeer vandaag! 
Wist je trouwens dat Fire Safe + jouw volledige nood- en interventiedossier van A tot Z  kan opmaken ?
Onze preventieadviseurs ondersteunen je bij de opmaak van je risicoanalyse brand, bekijken jouw interventiemiddelen, evacuatieprocedure, oefening  én het interventiedossier voor de hulpdiensten. Uiteraard alles conform de Codex welzijn op het werk. 
 

 

 

 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.