07 Apr 2023

Trots op het nieuw digitaal platform van ORA Academy

Aan het woord: Marjorie Dumortier

Samen met mijn collega Greet De Meulenaere ben ik, Marjorie, verantwoordelijk voor de opleidingen. Een interessante job waar heel wat administratie en planning aan te pas komt. Vaak kregen we vragen om zaken aan te passen, nog eens door te mailen of nog eens te checken.

Dat bracht ons op een idee: wat als klanten dit zélf zouden kunnen? Dat zou ons veel tijd besparen, maar het zou vooral handig zijn voor onze klanten!
Olivier, onze zaakvoerder, was meteen enthousiast en we kregen groen licht! Een paar maanden later zijn we bijzonder trots dat het digitaal platform een feit is.

Klanten hebben automatisch toegang tot het digitaal platform van ORA Academy.
Normaal ontving je via Greet of via mezelf al informatie. Was dit nog niet het geval, contacteer ons dan gerust.

De voordelen van het ORA Academy digitaal platform voor jou als klant:

• Gemakkelijke toegang tot informatie met betrekking tot de opleidingen

Het digitale platform biedt klanten gemakkelijke toegang tot informatie over geplande en gevolgde opleidingen. Niet enkel de algemene informatie is terug te vinden. Ook info over de kmo-portefeuille, locatiegevens, deelnemers, attesten, … Kortom een handige en overzichtelijke all-in-one tool voor je opleidingen.

• Beheer bedrijfsgegevens

Jouw bedrijfsgegevens aanpassen? Hiervoor hoef je niet meer te bellen of te mailen naar ORA. Dit pas je gemakkelijk zelf aan op het digitaal platform van ORA Academy. Maar lukt er iets niet of twijfel je? Dan zijn we uiteraard bereikbaar en helpen we jou met veel plezier.

• 24/7 online consulteerbaar

Het digitaal platform van ORA Group is altijd beschikbaar, wat betekent dat je op elk moment van de dag of nacht toegang hebt tot de informatie en diensten die je nodig hebt. We hopen natuurlijk dat je niet 24/7 bezig hoeft te zijn met alles wat te maken heeft met onze opleidingen. Maar als het nodig is … dan kan dat! Beschikbaar op desktop, binnenkort ook op tablet en smartphone.

• 100% veilig

Het digitaal platform van ORA Group is ontworpen met de veiligheid van klantgegevens in gedachten. ORA neemt maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke informatie veilig wordt bewaard en niet wordt blootgesteld aan onbevoegden.

Bestaat er een handleiding voor het gebruik van het ORA Academy digitaal platform?

Natuurlijk! Je kan de handleiding onderaan deze pagina downloaden. 

Is er iets niet duidelijk of heb je nog een extra vraag? Contacteer ons. We helpen je graag!

Marjorie en Greet zijn te bereiken via academy@oragroup.be of bel +32 56 40 42

Ben je nog geen klant van ORA Academy?

Bekijk hier ons opleidingsaanod.

 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.