13 Oct 2022

Een 5 (sneeuw)sterren teambuilding!

2-daagse Teambuilding op 6 & 7/10/2022 in Hulst, Nederland.

Donderdag 6 oktober was het terug zover: onze jaarlijkse teambuilding!

We trokken 2 dagen naar Hulst in Nederland.

www.verhoogjeveerkracht.be stippelde een programma uit op maat van ons 21-koppig team, en het mag gezegd worden: de begeleiding van David, Emma en Virginie was professioneel en uiterst pragmatisch. We hoefden ons niets aan te trekken van de organisatie en het programma. Zo konden we ons volledig focussen op ORA als groep.


Brainstormen en de berg af stormen: variatie alom

Naast sport en ontspanning was er ook ruimte voor een gezellige en dynamische brainstorm. Wat zijn de sterktes van ORA (overduidelijk hoort ons team hierbij!), maar we hadden het ook over onze zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten.

Wat betekent concreet RESPECT, TEAM, ONDERNEMEND, UITMUNTEND en KLANTGERICHT binnen ORA, voor onze collega’s en voor onze klanten. Tof om te merken dat onze neuzen in dezelfde richting staan. De lachsalvo’s waren nooit veraf.

Conclusie: we zijn goed bezig en groeien graag in functie van kwaliteit. Nieuwe toffe collega’s zijn heel hard welkom en we kijken ernaar uit om onze opleidingen verder uit te breiden.  

Een team met (sneeuw)ballen

Naast een zoekwandeling in Hulst gingen we voor warme actie in de koude sneeuw bij Snowworld, het grootste indoor skidorp van Europa. Terwijl het hier pijlsnel bergaf ging, ging het met het ORA-team net andersom. Niet verwonderlijk wanneer je 21 enthousiastelingen spelletjes laat spelen.
 

Wie de winnaars waren? Daar lagen we niet wakker van. Alhoewel: een dikke proficiat aan 'de majorettes' Jullie deden dat schitterend :-)

Moe maar voldaan keerden we terug met een gelukzalige glimlach rond de mond.

ORA is klaar voor de toekomst

Bedankt collega’s voor de fijne tweedaagse, jullie zijn stuk voor stuk toppers met een warme persoonlijkheid.

Ook deel uitmaken van dit schitterende team?

Door onze groei willen we graag nog enkele toffe collega’s aan boord.

Ben jij, of ken jij diegene die we zoeken? Contacteer Ineke.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.